keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 19

Tämä postaus on julkaistu jo kerran aiemmin täällä, 16. heinäkuuta 2018, mutta tässä postauksessa kiteytyy ilo ja onni näistä kengistä! Ja tietenkin upeat kuvat. Nämä ovat edelleen suosikkejani, käyttömukavuus on mahtava ja nämä olivat meidän Espanjan reissulla eniten käytössä kaikista kengistä.

Minulla ei ole tapana tehdä heräteostoksia, mutta nyt on pakko myöntää, että tämä kenkäpari tavallaan oli sellainen. Siitä huolimatta, että harkitsin kenkäparin ostamista todella kauan, koska näissä on materiaalina satiini ja satiini ei nyt oman kokemukseni mukaan ole materiaalina kovin kestävä kengissä. Minna Parikalla alkoi alet jonkin aikaa sitten ja nämä oli pakko tilata, ennen kuin koot pääsevät loppumaan - liian monesti on jäänyt joku kenkäpari saamatta ja harmittamaan liian pitkän harkinnan takia!

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-7


Minna Parikka Blanche- korkokengät

Näiden mainoskuvia olen ihastellut jo kauan, mutta livenä nämä ovat paljon kauniimmat kuin kuvissa. Väri on ihana smaragdinvihreä, värisävynä kenkälaatikossa lukee emerald green. Näistä oli myös pinkki versio saatavilla, mutta vihreitä kenkiä minulla on vähemmän, joten vihreä oli järkevämpi valinta. Ja onhan tuo sävy nyt herkku, aivan ihana sävy! Remmit ovat tietenkin sävyyn sopivaa krominahkaa, pinkeissä taisi olla hieman suurempi ero sävyissä, jos oikein muistan.

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-10

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-9

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-6

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-3

Korkoa näissä on yhdeksän senttiä, eli hieman vähemmän kuin mitä käytän normaalisti arkena. Käyttömukavuus on hyvä, kenkä sujahtaa jalkaan kuin vettä vaan ja remmissä on hyvin säätövaraa. Toiseen jalkaan kenkä ei ihan niin hyvin sujahda hyvästä muotoilusta ja lestistä huolimatta, sillä toisen jalan lapsuudessa pahasti venähtäneen nilkan/ jalkapöydän seutu on hieman korkeampi kuin ennen onnettomuutta. Tämä ei siis ole millään tavalla kenkien muotoiluun liittyvä seikka, vaan johtuu ihan omasta urheilukentällä sattuneesta vahingosta.

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-2

Lesti on näissä kengissä huomattavasti mukavampi kuin Goodie- korkokengissä. Malli on toki aivan erilainen. Näillä on jaksanut hyvin kävellä heti alusta asti, mutta en ole varma onko kyse kenkien matalammasta korosta vai muotoilusta. Heti mukavat, hyvin istuvat kengät laadukkaalla ja paksulla satiinilla, joka ei kulu helposti puhki. Korvat ja solmut pysyvät hyvin muodossaan, eivätkä ole lötköt - satiinikorvat siis pysyvät muodossaan, vaikka eivät olisikaan remmeissä kiinni nahkaisten lenkkien avulla. Lämpimät suosittelut niin mukavuuden kuin materiaalin laadukkuuden puolesta - näitä on vielä Parikalla alessa!

Minna_Parikka_Blanche_korkokengat-5

Jokos te lukijat olette ihastuneet satiinipupuihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)