perjantai 21. joulukuuta 2018

Silkkiä, nahkaa ja kuulumisia

Tällä suunnalla on riittänyt melkoisesti tohinaa nyt ennen joulua, mutta nyt loppuviikon ajan keskityn opintoihin ja ensi viikko meneekin töiden parissa joulupäivän jälkeen. Ammattikorkealla on ollut tosi mielenkiintoisia kursseja nyt ja otin tänä syksynä pari ylimääräistä kurssia suoritettavaksi. Muuten aika on mennyt töissä, perheen kanssa ja olen yrittänyt myös kavereita nähdä useammin.

Tämän postauksen kuvissa näkyy asu, minkä laitoin mieheni kummitytön synttäreille.

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-16

Silkkitoppi - Tommy Hilfiger
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Laukku - löytö Espanjasta
Saappaat - löytö Italiasta
Villakangastakki - Ril's
Lapaset ja huivi - teetätetty

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-18

Vähän tässä mietin, että mitäs kuulumisia voisinkaan täällä kertoa - meillä elämä on normaalisti sellaista mukavan tasaista ja hyvää elämää, vaikka välillä onkin tapahtumaa. Oikeastaan tärkeimpiä asioita töiden lisäksi on, että opinnot sujuu ja opinnäytetyötä pitäisi alkaa pohtimaan tammikuussa, muuten tämä oikeastaan on arkea töissä.

Lapsemme muuten täyttää ensi helmikuussa jo kuusi vuotta! Eli synttäreitä pitäisi alkaa miettiä ja eskari on edessä syksyllä, aika jännittävää. Ostimme jo pidemmän aikaa sitten hänelle puhelimen, mutta pitää harjoitella vielä soittamista ja muuta sen kanssa, jos sitten tulee jotain tai esimerkiksi jompi kumpi meistä on ajamassa ohi ja voidaan hakea matkan varrelta, ettei tarvitse koulukyydillä kulkea. Tämä hankinta siis tehtiin, kun lapsen iPad eli meidän vanha padi alkoi näyttää hidastumisen merkkejä siihen malliin, että olisi pitänyt uusia koko laite. Aika aikaiselta silti tuntuu, kun itse on saanut oikean oman puhelimen vasta joskus 14- vuotiaana. Aika oli niin erilainen silloin, nyt on nyt ja tekniikka tulee olemaan aika paljon tärkeämmässä osassa nykyään. Hyvä niin, paljon saa tehostettua asioiden hoitamista, tiedonkulkua ja työntekoa, kun käyttää nykyaikaista tekniikkaa hyödyksi!

Meidän mielestä siis oma puhelin lapselle oli kuitenkin järkevämpi ostos tabletin sijaan, kun hän ensi vuonna sitä tarvitsee todennäköisesti ja haluan pitää omat laitteeni "lapsivapaina", koska hoidan työ-, blogi- ja henkilökohtaisia sähköposteja sekä muita asioita omilla laitteillani. Ja toki töissä käyttämissäni sovelluksissa on tärkeitä tietoja, mutta kerron teille myöhemmin näistä yrittäjän parhaista apureista - aivan ihanaa millaisia sovelluksia on saatavilla!

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-4

Huulilaukku_kiiltonahka

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-13

Minusta oli ihana saada taas tämä silkkipaita käyttöön kesän jäljiltä, jolloin olen tätä viimeksi käyttänyt. Kaunis on ja rakastan noita nauhoja selkäpuolella! Silkin ja nahan yhdistelmä on minusta kaunis, silkin hieno kiilto näyttää hyvältä nahan rinnalla. Tämä paita olisi ihana myös sellaisen korkeavyötäröisen nahkaisen kynähameen kanssa, jollaista olen jo tovin suunnitellut itselleni. Laukun valitsin paidan kanssa sävy sävyyn, kun taas muu asu oli mustan ja pinkin sävyinen.

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-5


Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-10

Ostin tämän Tommy Hilfigerin silkkipaidan joskus käytettynä ja myyjä unohti (tai "unohti") mainita, ettei ollut pessyt tätä eli tämä tuli ihan rapaisena minulle. Joensuussa saivat Sol- pesulassa pelastettua tämän pitkän silkkipaidan, jota voi myös mekkona käyttää, kun laittaa minihameen mekon alle. Muistaakseni tämä vaati kaksi käsittelyä ja olin niiiiin iloinen puhtaasta, kuin uudesta paidasta, että kirjoitin silloin kokemuksesta tänne blogiin. Lähetin myös kiitokset sähköisesti ja palaute välitettiin Joensuun pisteelle. Olen kyllä kiitollinen edelleen, että he saivat pelastettua tämän paidan, etteivät rahat menneet hukkaan tämän ostoksen kanssa! Monet löysät topit ovat jotenkin muodottomia päällä, mutta tämä menee nätisti ja takaosan nauhat tuovat erikoisen yksityiskohdan asuun.

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-15

Tähän kokonaisuuteen tuli myös lempisaappaani, jotenkin tuntuu, että suurin osa talvikengistäni odottaa suutarille menoa - runsaan käytön takia pitää vetoketju uusia yksiin nilkkureihin ja muissa onkin pohjien pinnoitusta tai korkolappujen vaihtoa. Josko kuitenkin näillä ja muilla kengillä pärjäisin, onneksi ei ole kovin paljoa pakkasia ollut viime aikoina, niin pärjää avokkaillakin hyvin.

Toivottavasti teilläkin on mukavaa puuhaa tiedossa pyhiksi - meillä ainakin on ja alkaa joulumielikin vähän heräillä. Tarkoitus olisi loppuvuoden aikana ehtiä käymään molempien lapsuudenkodeissa, vaikka ensi viikolla töitäkin on tiedossa mukavasti. Olen todella otettu, kun loppuvuoden aikana minulle tulee yksi asiakas reilusti yli sadan kilometrin päästä, koska hän haluaa minut valmistamaan hänelle vaatteet tärkeään päivään. Aika siistiä, eikä ole edes ensimmäinen kerta kun kauempaa tullaan vaatteita teettämään! :)

Miltäs teidän loppuvuodet näyttää? Mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille ja palataan illemmasta vielä päivän luukun pariin!

Silkkitoppi_Hilfiger_Nahkahame_Rokita-9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)