perjantai 14. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 14 / Storytime - yli 180 paria kenkiä ja kenkäfriikkeys

Lupasin julkaista tänään videon päivän luukussa - tästä selviää taustoja siitä, millaisista kengistä kiinnostus kenkiin on lähtenyt ja miten kenkämaku on kehittynyt vuosien mittaan. Kenkäfriikki ei ole sanana omaan makuuni, mutta se kuvannee parhaiten tämän tasoista kiinnostusta kenkiin ja varsinkin korkokenkiin sekä saappaisiin. Toivottavasti pidätte videosta, ihanaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kuulla sun kenkäfriikkeydestä ;) En muista oonko ennen kysynyt sulta mistä tuo on lähtöisin, ei ainakaan muista että olisin. Hauska kuulla myös vähän miten sun kenkätyyli on kehittynyt, kun sehän kehittyy myös tuon tyylin mukana koko ajan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, Kata! <3 :) Et oo varmaan kysynyt, en mie ainakaan muista - aina välillä joku saattaa kysyä, mutta eniten ihmisiä kiinnostaa miten paljon niitä kenkiä oikein on. Eli reilut 180 paria korkkareita plus alle kymmenen paria matalia kenkiä. ;) <3 Joo, on kyllä kehittynyt huomattavasti, mut en kehannu tähän laittaa vielä kuvia noista kengistä millasia ne on ollu ennen. :D Tosin voisi kyllä jonkun tyylikoosteen tehdä esim. teini- iästä tähän päivään...

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)