tiistai 25. joulukuuta 2018

Täydellinen pastelliliilan sävy

Kerroin teille aiemmin ostaneeni pari paitaa ja samaan syssyyn ostin myös kotimaisia treenivaatteita sekä lankoja neulepaitoja varten. Ostin kaksi täydellisen liilaa paitaa, koska vastaavassa sävyssä en ole saanut nahkaa enkä kankaita, joten näillä mennään. Tiger Of Sweden on itselleni tuttu merkki mieheni vaatteiden kautta ja paidat ovat olleet todella kestäviä, joten tilasin nämä hyvillä mielin. Alunperin törmäsin näihin kahteen paitaan Kuopion keskustassa Nina&Henri- liikkeessä, jossa myydään muun muassa Ted Bakeria, Tiger Of Swedenia ja Hugo Bossia.

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-2

Nahkatakki - Ompelimo Rokita
T-paita - Tiger Of Sweden
Neulehame - Guess
Laukku - Cobblerina
Kengät - Dame Rose, löytö Italiasta
Kaulakoru - Kalevala Koru

Kuvat; Tiina

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-14

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-13

En kuitenkaan tuolla liikkeessä sovittanut paitoja, vaan kun ne jäivät mieleen pyörimään, päätin tilata paidat itselleni vähän kuin joululahjaksi. Kokojen kanssa meni ensimmäisellä yrittämällä metsään, joten jouduin vaihtamaan "mukavan väljiksi" ajattelemani M- koon paidat S- ja XS- kokoon. T- paidan osalta riitti yhtä kokoa pienempi paita, mutta collegepuserossa piti ottaa kahta kokoa pienempi koko. Mitoitus on melkoisen väljää, varsinkin tilaamassani lyhyehkössä collegepaidassa. Positiivista näissä on se, että hartioille on tilaa, eikä sauma jää väärään paikkaan. Ja näitähän muuten saa myös vaaleankeltaisina.

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-4

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-23

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-16

Tekstipaidat eivät varsinaisesti ole oma juttuni, mutta pidän näistä silti - väri on niin upea! Materiaalit ovat myös kohdillaan molemmissa paidoissa. Tämä hempeä pastelliliila tuo mukavasti vastapainoa vähän rouheammille vaatteille nahkavaatteista rouhean tyylisiin kenkiin. Tähän asuun yhdistin kuitenkin Guessin neulehameen ja saappaat, joiden lisäksi niittikoristeinen nahkatakki oli kohdillaan.

Nahkatakissa tuli tosin hieman vilu, mutta onneksi ei tarvinnut pitkiä aikoja olla ulkona - olisi kannattanut katsoa mittarista paljonko pakkasta on! Kuvista tuli todella talvisia, kun lunta satoi ja lumihiutaleet näkyvät kuvissa.

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-7

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-18

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-10

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-9

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-3

Aatonaattona ja jouluaattona oli melkoisesti pakkasta, joten collegepaita oli aika paljon käytössä. Tänään on onneksi lauhempaa, vaikka lunta sataakin taivaan täydeltä. Ensivaikutelma näistä Tiger Of Swedenin paidoista on hyvä, molempia olen käyttänyt paljon ja paitojen vaihto sujui hyvin Elloksella. Harmi, etten päässyt Kuopiosta näitä hakemaan kivijalkaliikkeestä, mutta netistä onneksi löytyivät helposti. Joensuussakaan en nimittäin ole nähnyt näitä.

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-11

Yleensä pidän mustasta ja aika voimakkaista väreistä, mutta aina silloin tällöin kaipaa jotain pastellista ja vähän vaaleampia sävyjä. Vaaleammat sävyt ovat tietenkin herkkiä, mutta josko en kumpaakaan näistä paidoista sotkisi samaan tyyliin kuin tässä asupostauksessa näkyvän paidan, joka piti loppujen lopuksi värjätä valkoisesta vihreäksi. :D Tuosta postauksesta puheen ollen, minulla on edelleen kuvia ja tarinoita jaettavana Pietarsaaren ja Espanjan reissuista. Uutena vuotena varmaan varaillaan lentoja seuraavaa reissua varten, mutta siitä enemmän myöhemmin!

Asu_Tiger_of_Sweden_paita-15

2 kommenttia:

  1. Ihanat värit tässä lookissa, tykkään kovasti!😍 Ja vaikka rotsi ei ole siitä talvisimmasta päästä, niin se luo kivan kontrastin ja fiiliksen näihin kuviin! ♡:Maria L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon - täysin samaa mieltä olen! <3 Nämä värit jotenkin sopii toisiinsa niin hyvin ja tuonne lumisateiseen maisemaan, että pidän näistä kuvista todella paljon. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)