torstai 13. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 13

Heipä hei! Tämän päivän luukku jäi aika myöhäiseksi, sillä en ehtinytkään ladata videota YouTubeen ja sieltä upottaa tänne blogiin. Päivä meni tiiviisti töissä ja kavereiden kanssa Joensuussa, mutta viimeinkin ehdin tulla julkaisemaan tämän päivän luukun. Huomenna sitten videon merkeissä availlaan neljästoista luukku, mutta tänään mennään vielä kauniilla kengillä. Nämä kengät ovat värinsä puolesta hieman hankalat yhdistää asuihin, sillä käytän usein oliivinvihreää tai hieman vaaleampaa vihreää kuin näissä kengissä on.

Ellos_samettikorkokengat

Nämä kengät ovat aikoinaan löytyneet Ellokselta, josta ostin samaan aikaan nämä tummanvihreät ja tummanpunaiset samettikengät. Väri näissä on kaunis ja ehkä vähän jouluinen, mutta pinta herkkä - sateisena päivänä näitä ei kannata käyttää, ettei sametti litisty ja nuhjaannu. Pinnan herkkyyden takia säilytän näitä alkuperäisessä kenkälaatikossa, niin nämä meinaavat aina välillä unohtua laatikkoonsa.

Ellos_samettikorkokengat-4

Pidän todella paljon tuosta kapeasta korosta, kun sametti on usein vähän raskaan näköistä materiaalina. Kapea korko keventää hieman kenkien ilmettä, varsinkin kun varpaiden päälle tulee samettirusettikin. Toivoisin käyttäväni näitä kenkiä useammin, pitäisi varmaan pohtia ennalta millaisiin asuun nämä kävisivät. Koko mustanhan kanssa kävisi kaikki, haha. :)

Ellos_samettikorkokengat-3

Ellos_samettikorkokengat-5

Pitemmittä puheitta palaillaan huomenissa videopostauksen merkeissä ja tulossa on vielä muutama erilainen kenkiin liittyvä postaus ja jouluun asti julkaisen jokaisena päivänä jotain aiheeseen liittyvää. Mukavaa torstaita teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)