perjantai 7. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 7

Seitsemännestä joulukalenterin luukusta paljastuu kengät, jotka sopivat myös juhlakauteen - materiaalina on satiini ja glitteriä, joista muodostuu ruusukuvioita kenkien pintaan. Näissä Bordellon korkokengissä on korkea platform päkiän alla ja materiaali on suht herkkää, jonka takia käytän näitä yleensä juhlissa tai muissa spesiaalitilanteissa.

Bordello_high_heels-4

Bordello_high_heels

Kengät ovat aivan ihanat, juuri oikeansävyinen viininpunainen ja materiaaleista pidän myös. Nämä tuovat mieleeni muiston muutamien vuosien takaa, kun lapsemme oli pieni ja lähdimme kylpylälomalle. Tuolloin pyysimme pikkusiskoni mukaan, jotta pääsisimme välillä uimaan tai vaikkapa ravintolassa käymään kahdestaan mieheni kanssa. Porukalla oli muutenkin mukavampaa olla kylpylässä niin pienen lapsen kanssa, muistaakseni poika oli oppinut vähän aiemmin kävelemään ja oli todella utelias.

Pääsimme tuolloin käymään ravintolassa illallisella kaksin, mutta lapsemme ja siskoni liittyivät myöhemmin seuraan, kun lasta kiinnosti kylpylässä olleet akvaariot ja muutenkin kaikki, mitä rakennuksessa oli. Eli loppujen lopuksi istuimme neljästään illallisella, mutta ei se mitään haitannut. Minulla oli tuolloin nämä kengät jalassa candy red- sävyisen pvc-hameen kanssa.

Bordello_high_heels-5

Bordello_high_heels-3

Mutta jos takaisin niihin kenkiin! Bordellolta löytyy todella paljon vastaavan mallisia kenkiä eri kuoseilla ja materiaaleilla. Jalassahan nämä ovat hyvät ja kävely helppoa, kun platform on muotoiltu edestä - tosin muotoiltu platform on himpun verran hankala, jos kävelet alamäkeen tai ramppia pitkin alas. Tulee vähän vauhtia luonnostaan, eli saa aika hallitusti kävellä. :D Sellaiset kengät tälle päivälle, palataan taas huomenna uuden luukun merkeissä!

Bordello_high_heels-2

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit kengät nämä! Ihana oli lukea taas pieni tarina tai oikeastaan muisto, mitä nämä kengät tuo sulla mieleen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nämä ovat aivan ihanat, oli pakko ostaa kun tulivat myyntiin. :) Jotenkin näiden materiaalit ja malli on niin kaunis kokonaisuus, muut samanmalliset eivät ole ihan näin paljoa sykähdyttäneet kuin nämä. <3 Näistä tulee aina hyvä mieli, kun muistaa tuon muiston minkä kerroin tässäkin! ^^

   Poista
 2. Oi miten ihanat kengät! Väri ja tyyli ovat kauniit. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! Siepä sen sanoit, kokonaisuus on ihan kymppi! :) <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)