sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 16

Kenkäluukusta paljastuu jälleen Minna Parikkaa. Merkin korkokengät ovat olleet todella hyviä laadultaan ja siksi näitä löytyykin useampia, kun taas tennareita minulla on vain yhdet. Nämä kengät ostin samaan aikaan pinkkien Minna Parikan ballerinojen kanssa, kun molemmat sattuivat tulemaan aleen samaan aikaan ja kokoja oli vielä jäljellä.

Pfeiffer_Minna_Parikka_kengat-3

Mallin nimi on Pfeiffer ja väri oli muistaakseni Mint, joka tarkoittaa tässä turkoosihtavan vihreää. Kuten kuvista huomaatte, niin väri on tuollainen kirkas ja sävy aika erikoinen, mutta aivan mahtava tuossa kuosissa! Hymyilytti todella paljon, kun muutama päivä sitten eräs nainen kehui näitä vuolaasti Polvijärven kylällä käydessämme. :)

Näitä olen käyttänyt todella paljon vuosien mittaan, jotenkin väri ja koron muoto ovat niin ihanat, että näitä ei malta olla käyttämättä. Olisi ollut aika siistiä, jos tästä nahasta olisi ollut saatavilla myös jonkinlainen käsi- tai olkalaukku.

Pfeiffer_Minna_Parikka_kengat

Pfeiffer_Minna_Parikka_kengat-4

Pfeiffer_Minna_Parikka_kengat-5

Nämä olisivat mukavuutensa puolesta menneet hyvin hääkenkinäkin, mutta aikoinaan tilasin itselleni hääkengiksi Minna Parikan Tildat mustina. Noissa nahka oli kovempaa ja korko paljon korkeampi, eivätkä ne meinanneet mukautua jalkaan millään. Ne olivat ensimmäiset Parikkani koskaan ja jäivät käyttämättä (!!!) hääpäivänä, kun päätin etten halua jalkojeni kipeytyvän noin tärkeänä päivänä. Laitoin jalkaani niiden kenkien sijaan Pleaserin Electra- nilkkurit, joita käytin muutenkin lähes päivittäin ja se oli todella hyvä valinta. Möin Tildat eteenpäin ja ostin myöhemmin toisenlaiset Parikat, jotka olivat todella hyvät jalassa - siitä se sitten lähti ja nykyisin minulla on aika monta kenkäparia Minna Parikalta.

Ensimmäisiksi kengiksi Parikalta tai hääkengiksi olisi kyllä kannattanut tilata vähän matalammat mokka- tai nappanahkaiset kengät - erityisesti tässä Pfeifferissä korko on sopiva pitkiin päiviin ja näyttää niin naiselliselta. Nämä myös muotoutuivat jalkoihin todella nopeasti, kuten myös ballerinat, joissa on sama kuosi ja nahka pinkkinä. Hääkengiksi kannattaa siis Parikalta valita mokka- tai nappanahkaa - kiiltonahkakenkiä vain silloin, kun sinulla on tarpeeksi aikaa sisäänajaa niitä ennen häitä.

Pfeiffer_Minna_Parikka_kengat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)