tiistai 25. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 24

Heips! Tässäpä vielä eilisen luukku ja todennäköisesti myös tänään Joulupäivänä nähdään vinkkipostauksen merkeissä aiheesta, mitä on haettu blogistani aika paljon. Meillä jouluaatto meni sukuloidessa mieheni sukulaisten luona Outokummussa ja Viinijärvellä, eilen meni niin myöhään, etten jaksanut enää tätä luukkua tulla julkaisemaan. Tässä luukussa on Tamariksen tummat avokkaat, joiden pinnassa on kaunis brocadikuvio. Muuten korkokengät ovat simppelit, tavalliset avokkaat alle kymmenen sentin koroilla.

Tamaris_avokkaat_mustat-4

Lestin takia en näitä ole kovin paljoa käyttänyt, aina silloin tällöin, mutta ihan lempikenkiäni nämä tai muut saman merkin kenkäni eivät ole. Tamariksen kengät ovat edullisia ja mallit kauniita, melko yksinkertaisia pienellä jujulla, kuten vaikka erikoisella materiaalilla. Näitä saa muun muassa Kookengältä ja Zalandolta, Tamaris- kengät ovat Saksasta lähtöisin ja ovat aika tunnettu merkki ympäri Eurooppaa. Täällä voit tutustua Kookengällä olevaan valikoimaan tarkemmin.

Tamaris_avokkaat_mustat

Tamaris_avokkaat_mustat-2

Kuten kuvista huomaa, brocadi ei ehkä ole järkevin kenkämateriaali, sillä tämä imee sekä pölyt, että kissankarvat, vaikka kissoilla ei ole pääsyä eteiseen tai vaatehuoneeseen. Keinomateriaalit ovat usein sähköistyviä, eli tarraharjalle on käyttöä välillä tällaisten kenkien kanssa. Palataas myöhemmin tänään kenkien korjausvinkin kanssa, toivottavasti olette nauttineet joulusta ja muistaneet rentoutua!

Tamaris_avokkaat_mustat-5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)