maanantai 3. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 3

Kolmannesta luukusta paljastuu Espanjasta löydetyt kengät, joissa on kultaiset korot. Koron kiilto ja väri on aivan ihana yksityiskohta muuten aika tavallisessa kenkämallissa. Kärkien pinkit osuudet tuovat ilmettä hailakan roosan värisiin korkokenkiin, nämä eivät olisi niin hienot ilman tuota peeptoe- kärjen alle tulevaa osiota. Minusta näiden värien ja yksityiskohtien yhdistelmä on huippu, kun kengissä yhdistyy klassinen malli ja jotain pientä säväyttävää yksityiskohtaa.

Kengat_espanjasta_roosa

Shoes_bloggerstyle_high_heels

Nämä kengät olivat edullisimmat Espanjasta ostetuista kengistäni ja löytyivät Altean rantakadulta pikkuliikkeestä, jossa kengät olivat koon mukaan lajitellut. Helppoa löytää itselle sopivat parit! Vaikutti siltä, että liikkeen kengät olivat viimeisiä pareja, kun tiettyä kenkämallia saattoi olla vain yhdessä koossa. Nämä olivat ehdottomasti kauneimmat kengät mitkä löydettiin liikkeestä, mutta valikoimaa olisi ollut puukengistä aplikoituihin kenkiin.

Nämä kengät sain synttäripäiväni aamuna, kun kävimme kiertelemässä kaupungilla kahdestaan mieheni kanssa - aika ihana alku päivälle!

Metallikorko_korkokengat_tyyli

Näitä korkokenkiä tulen varmasti käyttämään keväällä ja kesällä paljon, edullisesta hinnasta huolimatta näissä on todella hyvä lesti ja hyvä kävellä. Näin talvella materiaali saattaisi ottaa itseensä, mutta kohta vaihtuu jo vuosi ja sitten tulee kevät!

light_pink_heels_from_spain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)