keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 17

Heipä hei! Heti ensimmäiseksi pitää pahoitella, että pari luukkua tulee myöhässä - meni päivät sekaisin ja en ollut ajastanut näille parille päivälle vielä postauksia, koska odottelin lupia kuvien käyttöön. Tarkoitus on siis toteuttaa eräs lukijan toive, mutta siihen postaukseen tarvitsen kuvia muualta, koska postaus ei olisi hyödyllinen teille, jos tekisin sen omilla kuvillani. Tästä syystä odottelen vielä, mutta ainakin yksi firma antoi luvat kuvien käyttöön ja nyt pääsin viimeinkin ajan kanssa koneen ääreen. Mutta pitemmittä puheitta, jatketaas ja kiritään tänään joulukalenteri kiinni!

Mustat avokkaat mielletään usein sellaiseksi kenkäpariksi, mikä jokaisella naisella tulisi kuulua vaategarderobiin. Ihan järkevää kyllä, kaikilla on kuitenkin joskus juhlia ja tuollaiset avokkaathan ovat siistit, toimistokelpoiset ja sopivat melkein mihin tahansa tilanteeseen kuin tarvitsee olla hippusen edustavampi. Minulla on aika paljon mustia avokkaita, mutta nämä Moschinot ehkä ovat niistä kaikista sellaiset, mitkä sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Moschino_avokkaat_mustat-2

Moschino_avokkaat_mustat

Nämä kengät löysin käytettyinä ja ostin nämä heti - rusetit, lukko ja avaimet ovat niin ihana yksityiskohta! Kenkien nahkapohjista löytyy myös sydän- kuviot. Kengät ovat Moschino Cheap And Chic- mallistoa, en tiedä vieläkö vastaavaa mallistoa myydään, mutta se on hitusen halvempi mallisto kuin Moschinon päämallisto.

Moschino_avokkaat_mustat-5

Moschino_avokkaat_mustat-3

Moschino_avokkaat_mustat-4

Moschino on siitä mielenkiintoinen brändi, että he käyttävät mielikuvituksellisia ja todella rouheita yksityiskohtia tuotteissaan. Varsinkin laukut ovat todella kauniita, mutta myös kengistä löytyy hienoja vaihtoehtoja! Esimerkiksi nämä Love Moschinon rouheat nilkkurit kelpuuttaisin itselleni milloin vain. Laukuista esimerkeiksi nostaisin tämän ja tämän laukun - näissä toistuu sydänkuvio ja metalliset yksityiskohdat. Nämä ovat "kilteimmästä" ja klassisemmasta päästä, kun Moschinon pääsuunnittelija Jeremy Scott on suunnitellut muun muassa tupakka- askin muotoisia käsilaukkuja. Kuten ylläolevista esimerkeistä näkee, niin suosin itse näitä vähän klassisempia vaihtoehtoja Moschinolta, vaikka mielenkiinnolla seuraan millaisia uutuuksia merkille tulee eri vuosina.

Moschino_avokkaat_mustat-6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)