keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 18

Näistä kengistä minulta on kysytty eniten, että mistä olen nämä tilannut. Ihastuin näihin ensisilmäyksellä ja nämä ovat olleet minulla käytössä jo vuosikausia. Nahkaiset nilkkurit sopivat mihin vuodenaikaan tahansa ja kestävät erilaisia sääolosuhteita. Näillä kengillä jaksaa kävellä pitkiä matkoja!

Bronx_peeptoe_nilkkurit

Bronx_peeptoe_nilkkurit-2

Tilasin nämä Brandos- verkkokaupasta, josta näitä löytyy edelleen 95 euron hintaan. Merkki on Bronx ja Bronxin kengistä löytyy myös muita nilkkureita, mutta myös kirkkaansävyisiä korkokenkiä. Hinta- laatusuhde näissä on ollut erinomainen, jatkuvasta käyttämisestä huolimatta nämä ovat edelleen näin hyvässä kunnossa! Nämä kengät ovat laadukkaimmasta päästä ehdottomasti, nahka kestää todella hyvin käyttöä ja kumipohja on pitävä myös talvella.

Bronx_peeptoe_nilkkurit-3

Nilkkureiden juju on tuossa nyörityksessä ja peeptoe- kärjessä, molemmat todella kauniita yksityiskohtia. Talvella toki pitää käyttää sukkahousuja näiden kanssa, mutta niillähän voi myös yllättää - miten olisi jotkut koristeelliset sukat? Espanjassa näin sellaiset hopeat kimaltavat sukat, joiden varren yläosassa oli helmiä. Ne olisivat voineet sopia aika hyvin näiden kenkien kanssa, kun olisi vaan jonkun nätin ja lämpimän hameen laittanut kaveriksi. Jotain vastaavaa voisin itseasiassa kokeilla ihan lähiaikoina.

Bronx_peeptoe_nilkkurit-5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)