sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 2

Jokainen, joka on blogiani lukenut edes muutaman kerran, on varmasti huomannut, että pidän Minna Parikan kengistä. Asusteissani saa olla leikkisyyttä, näyttävyyttä ja jotain erikoista, mikä kiinnittää katseen - Parikan kengissä nämä kaikki toteutuvat herkullisia värejä myöten. Näiden kenkien erikoisuuteen ihastuin, kun nämä tulivat verkkokauppaan ja nämä tilasinkin itselleni harkinnan jälkeen. Tuolloin oli sopivasti tulossa juhlat, joihin nämä kimaltavat kengät laitoin jalkaan.

Minna_Parikka_Goodie_Korkokengät-2


Minna_Parikka_Goodie_Korkokengät-10

Minna Parikan Goodie- korkokengät ovat kuin karkki, näissä jalkapöydän päälle tulee karkkimainen käärepaperi. Nämä ovat ainoat teräväkärkiset kengät Parikalta, jotka minulla on, sillä useimmiten kolmionmuotoinen kärki ei ole omaan makuuni ja se on myös usein epämukava jalassa. Näissä kengissä lesti on naftimpi kuin Parikalla yleensä, eli kannattaa ottaa mieluummin suurempi koko, jos jää kahden koon väliin.

Parikan suunnittelussa minua kiehtoo se, että ikinä ei voi etukäteen tietää millaisia kenkiä seuraavassa mallistossa on. Pupukenkiä ja niiden variaatioita on ollut jo pitkään, mutta niiden rinnalla on leikkisiä tikkarikorkoisia kenkiä ja lastenkin tennarivalikoima on kasvanut todella paljon. Mielenkiinnolla seuraan uutuuksia, mutta välillä saatan törmätä joihinkin vanhojen mallistojen kenkiin verkossa, kuten näiden Melt- korkokenkien kohdalla.

Minna_Parikka_Goodie_Korkokengät-8

Minna_Parikka_Goodie_Korkokengät-9

Tässä kuussa Minna Parikalla on 15. päivään asti kampanja menossa, jolloin jokaisesta ostetusta lasten kenkäparista lahjoitetaan kenkäpari Joulupuu- keräykseen, joka toimittaa kengät vähävaraisen perheen lapselle. Nyt on siis hyvä hetki tehdä hyvää, jos oma tai sukulaislapsi haluaisi tai tarvitsisi pupukengät!

Minna_Parikka_Goodie_Korkokengät-4

Täällä olisi lisää asuinspiraatiota näiden kenkien kanssa, todella kiva asu! Nämä kengät ovat kuin karkki, mutta käyttäisin näitä useammin, mikäli nämä olisivat himpun verran mukavammat jalassa. Kauniithan nämä ovat ja ihanan leikkisät, toivon vastaavia malleja Parikalle myyntiin myös tulevaisuudessa. Ihanaa alkavaa viikkoa teille ja palataan taas huomenna uuden luukun merkeissä!

Minna_Parikka_Goodie_Korkokengät-5


2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä todella suloiset kengät! Nuo korot käy muuten todella hyvin tuon paidan kanssa samaan kokonaisuuteen, hauska että mukana oli linkki missä nähtiin kengät ihan asun mukana 8) Oon toki tuon postauksen lukenut mutta siis muistutukseksi u know ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nämä ovat kyllä ihanat - ja samaa katsoin miekin tuosta postauksesta, kun mietin missä asuissa olen näitä käyttänyt. :D <3 Joo, oli hyvä muistutus itellekin, voisin melkein jonain päivänä laittaa vastaavaa päälle. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)