tiistai 11. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 11

Päivän luukusta paljastuu hopeiset korkokengät niiteillä ja nämä ovat Dinskon mallistoa. Näitä en tainnut tänä kesänä käyttää ollenkaan, toissa kesänä taisivat olla viimeksi käytössä. Näissä minua viehättää ihana hopeinen väri, osittain piilotettu platform ja tietenkin niitit. Kenkien malli on sinänsä aika söpö, mutta nuo niitit tuovat kenkiin vähän särmää.

Stud_heels_Silver

Hopeiset_niittikorkokengat-2

Kuten aiemmin olen kertonutkin, niin nuorempana katselin paljon kenkiä alennusmyynneistä ja nämäkin ovat löytyneet hyvin edullisesti aikoinaan. Alennusmyyntejä tulee nykyään lähinnä tsekattua Minna Parikan ja ShopBopin puolelta, mutta aina kannattaa pitää silmät auki! Jälkimmäisestä löytyy eri merkkien kenkiä (ja laukkuja) todella hyvään hintaan ja toimitus on nopea.

Stud_heels_Silver-2

Hopeiset_niittikorkokengat-3

Nämä Dinskon kengät ovat ihanat liehuvien kesämekkojen ja -hameiden kanssa. Korkokengät tuovat vastapainoa kevyille vaatteille, kun eivät ole ihan siroimmat korkokengät, vaikka malli onkin huomattavasti sirompi kuin kengissä, joista pidin nuorempana. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin eräässä toisessa luukussa, jossa kerron videolla mistä kiinnostus kenkiin lähti ja miksi.

Hopeiset_niittikorkokengat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)