lauantai 15. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 15

Nämä ihanat korkokengät ostin itselleni palkkioksi hyvästä menestyksestä opinnoissa, kun olin saanut kaikista aineista ammattikorkeakoulussa parhaimman mahdollisen arvosanan. Olin ja olen edelleen niin iloinen talousmatematiikan arvosanasta ja sittemmin esimerkiksi tilastotieteessä sekä monissa muissa aineissa menestymisestä! Nikita- korkokengät ovat näiden syiden takia tärkeät itselleni, mutta myös niin söpöt ja kauniit, ettei näistä voi olla pitämättä. Minna Parikan Nikita- korkokengät pinkkeinä ovat ehdottomasti hyvän mielen kengät. Ja kukapa kenkiä rakastava ei asettaisi itselleen tavoitteita, jos porkkanana toimii näin ihana kenkäpari?

Minna_Parikka_Nikita_korkokengat

Minna_Parikka_Nikita_korkokengat-5

Nämä kengät olivat esimerkiksi tässä asussa mukana ja sopivat hyvin pinkkien laukkujeni kanssa yhteen. Näissä sävy on elävä ja kiiltonahka tuo värin esiin niin hyvin. Varpaiden päällä lepää pompom- pallot, kaunis yksityiskohta ja tuo kontrastia kiiltonahalle!

Jos pitäisi valita kymmenen suosikkikenkäparia näistä reilusta 180 kenkäparista, niin nämä olisivat ehdottomasti siinä kärkikympissä mukana. Vaikka kiiltonahka ei ole vielä muotoutunutkaan jalkaan, niin silti valitsisin nämä top 10- listalle kaikista kengistäni. Kärsivällisesti vaan lisää käyttöä, jotta kengät muokkautuvat paremmin jalkaan ja sitten nämäkin tuntuvat yhtä hyviltä jaloissa kuin Parikan sushi-kengät.

Minna_Parikka_Nikita_korkokengat-7

Minna_Parikka_Nikita_korkokengat-2

Myös tässä asussa Nikita- kengät näyttävät ihanilta, pitääkin jonain päivänä laittaa päälle taas vastaava asu. Ehkä vähän talvisempi versio, mutta ainakin kengät ja hame voisivat olla samat! Joku pitkähihainen tai 3/4- hihainen lyhyt kietaisupaita voisi olla aika jees tuossa asussa.

Minna_Parikka_Nikita_korkokengat-3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)